В Одесі триває боротьба за приміщення волонтерського Гончаренко центру

Біля будинку податкової Малиновського району Одеси пройшла акція волонтерів з Гончаренко центру, яких нещодавно виселили з приміщення у будинку видавництва Чорномор»я та досі не надали нового.

Як повідомив народний депутат України Олексій Гончаренко, волонтери були змушені плісти захисні сітки для ЗСУ знов під відкритим небом, біля приміщення податкової Малиновського району Одеси.

«Це податкова Малиновського району міста Одеса, заради якої виселили волонтерів з Гончаренко центру. На жаль, нам нема місця, де плести сітки. І ці чарівні волонтерки продовжують плести перед будівлею податкової.

І знаєте, що виявилося? Податкова ніколи не зверталася до Одеської обласної ради з проханням дати приміщення, де плацював наш волонтерський центр. Ми, в принципі, і не сумнівалися», - пише Олексій Гончаренко на власній сторінці у соцмережі Фейсбук.

За його словами, на цьому тижні волонтери завітають до обласної податкової, щоб дізнатися, що відбувається і чому у Гончаренко центру забирають приміщення. «Продовжуємо нашу боротьбу за волонтерський Гончаренко центр в Одесі», - зазначив Олексій Гончаренко.

 

https://www.facebook.com/watch/?v=112717465107117

https://www.facebook.com/alexeygoncharenko/videos/2340703882758451

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews