Ігуменя жіночого монастиря в Одесі звернулася до Олени Зеленської: Допоможіть тим, хто зараз плаче і молиться за лавру

Колись молодою послушницею я мала велику радість і честь бути причетною до відродження Києво-Печерської лаври. Ми варили їжу для перших ченців Лаври, брали участь у Богослужіннях, у відбудові чернечих келій і корпусів. Лавра тоді перебувала у жахливому стані. Але, з усіх єпархій Української Православної Церкви надходили пожертви. Дуже багато людей приїздили до Лаври беручи участь у відродженні святині. Нашими зусиллями вона постала у своїй величі і красі, зараз вражає своєю красою цілий світ. Про це йдеться у відкритому зверненні ігумені жіночого монастиря УПЦ в Одесі до дружини Президента України.

Матушка Серафіма наголосила, що в Українській Православній Церкві добре знають скільки уваги приділяє дружина Президента питанням дотримання прав кожного українця та українки. «Ми були вражені вашою мужністю, коли ви з Президентом України Володимиром Зеленським очолили рух мільйонів жінок та чоловіків у боротьбі за свободу України. Ми всі виборюємо перемогу. Хто зі зброєю в руках на передовій, а хто у своїх монаших келіях гарячою молитвою за Україну. І ми знаємо, що Господь нас почує.

Просимо Вас почути і нас. Допоможіть нашій Лаврі. Допоможіть тим, хто зараз плаче і молиться за неї», - зазначила ігуменя з Одеси.

 

https://www.facebook.com/100033737056420/videos/762931998469611

 

 

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews