Одесит Олексій Гончаренко виступив в парламенті: Якщо ваша єдність з ОПЗЖ — так скажіть про це чесно людям

З трибуни парламенту народний депутат України Олексій Гончаренко закликав «Слуг народу» та президента відреагувати на дії Одеської обласної ради до волонтерів Гончаренко центру.

«Наш центр в Одесі є найбільшим виробником України з маскувальних сіток. За час роботи центру волонтери сплели тут понад 45 тисяч квадратних метрів цих сіток. Ми передали десятки автомобілів, дрони. Допомагаємо не тільки військовим, але й переселянцм.

Але, голові облради «слузі» Діденку на це байдуже. І нам почали мститися. За те, що я активно порушую питання звільнення його заступника від партії опзж Шкаровського. Він досі лишається на посаді, бо навколо нього утворилася коаліція «слуг народу» і опзж.

І що далі? А далі наших волонтерів облрада виганяє з приміщення, де ми весь цей час працювали. До нас присилають «тітушню» і діють в «найкращих» традиціях. В мене питання: невже атаки на волонтерів є прийнятними?

Я звертаюсь до колег зі «Слуги народу»: може вплинете на своїх представників в Одеській області? Може вони щось плутають, або не тих чекають? Ще не пізно це зупинити. Ще не пізно підтримати нас, щоб далі працювати в єдності на перемогу. Якщо ваша єдність з опзж - так скажіть про це чесно людям.

Я закликаю відреагувати на це свавілля. Волонтери мають бути захищені і тільки так переможемо.

Волонтери. ЗСУ. Перемога. Слава Україні», - сказав у своєму виступі Олексій Гончаренко.

Тим часом, він повідомив на власній сторінці у соцмережі Фейсбук, що сьогодні волонтери прийшли до Одеської облради, щоб передати «привіт» «слузі» Діденку і опжисту Шкаровському. Там, під відкритим небом, вони шиють маскувальні сітки для ЗСУ.

 

https://www.facebook.com/alexeygoncharenko/videos/750131003182044

https://www.facebook.com/alexeygoncharenko/videos/1350969868970020

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews