ДТП в Одеській області: загинули троє водіїв вантажівок

На Одещині поліцейські встановлюють обставини двох смертельних ДТП в Ізмаїльському районі. Аварії сталися на автодорозі Одеса – Рені неподалік села Нові Трояни та селища Суворове.

Щодо першої дорожньо-транспортної пригоди попередньо встановлено: близько сьомої години ранку 45-річний житель Миколаївської області, керуючи у напрямку міста Ізмаїл завантаженим автомобілем «Volvo», неподалік села Нові Трояни не впорався з керуванням і допустив перекидання транспортного засобу набік. Від отриманих травм кермувальник загинув до приїзду «швидкої».

Щодо другої ДТП, яка сталася приблизно за дві години потому біля селища Суворове, попередньо відомо: водій вантажівки «DAF» з напівпричепом, рухаючись у напрямку міста Ізмаїл, не впорався з керуванням, унаслідок чого виїхав на зустрічну смугу руху і здійснив зіткнення з такою самою вантажівкою «DAF». Водії обох транспортних засобів також загинули.

Наразі співробітники територіального підрозділу поліції встановлюють повні обставини дорожньо-транспортних пригод.

Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частинами 2 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) та 3 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб) статті 286 Кримінального кодексу України.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews