Мер Андрій Абрамченко привітав жінок Ізмаїла зі святом

Від імені Ізмаїльської міської ради та її виконавчого комітету прийміть щирі і сердечні вітання з Міжнародним жіночим днем 8 Березня. Про це йдеться у привітанні мера Ізмаїла Андрія Абрамченка.

«Сьогодні, в умовах широкомасштабної агресії російської федерації проти України, Ви поряд з чоловіками стоїте на лініях вогню, забезпечуєте міцний тил та надійну опору.

Приймаючи виклики воєнного часу, Ви дбаєте про домашній затишок та родинне благополуччя, навіть коли не вистачає світла, опалення, води та зв’язку.

Саме в Вас ми знаходимо надійну підтримку, віру, надію та любов, що спасають життя, надають сил та впевненості у нашій Перемозі!

Берегині українського роду, Ви - найкращі і найсміливіші жінки у світі. Не вистачить слів, що виказати нашу вдячність за Ваші доброту, сердечність та милосердя, які роблять нас людьми та спасають наші життя», - пише мер.

Андрій Абрамченко подякував жінкам, що стоять поруч, мотивують та надихають.

«Від усієї душі бажаю, щоб у Ваші серця разом з мирним небом найскоріше повернулись спокій та радість, щоб назавжди забулись тривоги та жахи, щоб знову з'єднались сім'ї, щоб повернулись додому наші Захисники.

Ми обов'язково здобудемо нашу Перемогу і помстимося усім ворогам, що змусили плакати і страждати українських жінок.

Хай Україна і цілий світ будуть такими, якими Ви їх мрієте бачити», - наголосив мер.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews