Звіт депутата Одеської міської ради Ієремії Василя Володимировича за 2022 рік

Шановні друзі!

 Минулий, 2022-й рік, хоч і був сповнений роботи та старань, але, водночас, став і роком невиконаних завдань, планів, які не були втіленні в життя.

Зокрема, не вдалось провести ремонт дахів 14 будинків, які цього потребують, окрім того, не вдалось реалізувати проекти з заміни дворового покриття у 25 дворах мого виборчого округу, та ремонт каналізації в 11 домах, де це планувалось.

Про усі ці завдання ми пам’ятаємо і обов’язково повернемось до їх виконання, як тільки буде така можливість.

Не зважаючи на початок війни,  яка зруйнувала усі плани мирного міста Одеси на 2022 рік, ми все одно продовжували роботу.

Так, наприклад, наша громадська приймальня працювала за графіком практично увесь час протягом минулого року і продовжує свою роботу і зараз. На базі громадської приймальні протягом перших декількох місяців війни працював волонтерський центр, у роботі якого, окрім працівників приймальні, приймали участь і місцеві волонтери.

Впродовж 2022 року в рамках громадської діяльності сприяв організації та доставці гуманітарної допомоги з країн Європи - Німеччини та Данії. Допомога була спрямована в Одесу, а також інші міста України: Миколаїв, Харків, Житомир. Серед допомоги: продукти харчування, речі першої необхідності, медикаменти, предмети гігієни, дитяче реанімаційне обладнання, лікарняні ліжка, засоби захисту - бронежилети, каски, аптечки.

Разом з мешканцями будинку за адресою: вул.Скиданівська, 5 без залучення коштів з міського бюджету вдалося запобігти аварійному обрушенню. Було залучено експертну групу та проведено розбір аварійної стіни у будинку

Постійно знаходився на зв’язку з жителями округу, продовжував особисті прийоми та інформаційно – роз’яснювальну роботу. Були організовані та проведені декілька зустрічей з керівниками ОСББ округу щодо можливостей міських програм, декілька дитячих заходів в т.ч. з нагоди Дня святого Миколая. Разом із соціальними партнерами в березні - квітні 2022 року було організовано безоплатне гаряче харчування осіб поважного віку, які потребували цієї підтримки.

Провів активну роботу щодо визначення основних ризиків затоплення схилів біля скверу Курсантські сходи, провів ряд виїзних нарад з профільними спеціалістами. Потужні потоки води спричиняють серйозні наслідки, руйнують схили, розмивають конструкції. В результаті проведеної роботи було визначено, які роботи необхідно провести для запобігання зсувним процесам.

Я хочу висловити велику вдячність усім, хто брав участь у роботі громадської приймальні та її організації, у роботі волонтерського центру у минулому році, усім, хто своїми силами, енергією та часом долучився до нашої спільної роботи з допомоги одеситам та гостям нашого чудового міста.

Завжди приємно бути корисним для рідного міста та його жителів, тому ми продовжуємо роботу і в 2023 році, а також – готові вислухати всі пропозиції, прохання, запити, які виникли у жителів міста та потребують нашої допомоги.

Чекаємо на вас за адресою: вул. Дюківська, буд. 5 з 10:00 по 17:00, з вівторка по п’ятницю.

З повагою, Ієремія В.В.

 


 

Звіт депутата Одеської міської ради Ієремії Василя Володимировича за 2022 рік

 

У 2020 році я був обраний депутатом Одеської міської ради від Політичної партії «Довіряй ділам» - у виборчому окрузі № 6.

Як депутат Одеської міської ради, брав участь у всіх сесійних засіданнях міської ради, в обговореннях та голосуваннях.

Є членом постійної комісії з питань планування, бюджету і фінансів Одеської міської ради. Брав активну участь у роботі комісії; був присутній на 14 засіданнях комісії, готував звіти та виступав з  пропозиціями. Особливу увагу комісія приділяла розробці проекту бюджету міста Одеса, підтримці населення та підприємців Одеської МТГ в умовах військового часу, розгляду депутатських розглядів, погодженню звернень до Одеського міського голови.

Протягом минулого року активно працювала приймальня депутата Одеської міської ради, мною особисто проводились прийоми виборців як мінімум щомісячно, а інколи – і по декілька разів на місяць, для допомоги жителям округу протягом року направив 8 депутатських запитів у різні муніципальні служби та органи.

У громадській приймальні працює 5 працівників, графік роботи приймальні – з 10:00 по 17:00 щодня, з вівторка по п’ятницю. Організація роботи приймальні не потребує жодного залучення коштів бюджету Одеської міської ради.

Окрім того, моя робота як депутата Одеської міської ради, дала наступні результати:

  • За 2022 рік до громадської приймальні за отриманням допомоги звернулись 4605 жителів округу.
  • За допомогою працівників громадської приймальні, 4230 жителів округу отримали продуктові набори;
  • 241 житель округу, за допомогою працівників громадської приймальні, скористалися Міською цільовою програмою надання соціальних послуг та інших видів допомоги вразливим верствам населення міста Одеси на 2021-2023 роки для компенсації коштів, витрачених на купівлю ліків;
  • 134 жителі округу, за допомогою працівників громадської приймальні, скористалися Міською цільовою програмою надання соціальних послуг та інших видів допомоги вразливим верствам населення міста Одеси на 2021-2023 роки для отримання допомоги при сплаті комунальних платежів.
  • За моїм зверненням, відповідальні служби провели санітарну обрізку дерев на території округу.
  • Була надана допомога у встановленні опіки жительки району пенсійного віку над двома неповнолітніми онуками, позбавленими батьківського піклування, та у виділенні житла для дітей та їх опікуна, оформлення необхідного пакету документів для перереєстрації на новому місці проживання;
  • У відповідь на звернення родини члена територіальної громади, який потребував операції на серці, була надана допомога у здійсненні такої операції у вигляді інформаційного та консультативного супроводу, офіційного звернення в заклад охорони здоров’я;
  • У відповідь на звернення членів територіальної громади, мною були виділені кошти на встановлення металевої печі для опалення укриття(бомбосховища) за адресою: вул. Кузнечна, буд. 14, а також – на перевірку вентиляційної системи укриття(бомбосховища) за адресою: вул. Приморська, буд. 27.
  • Окрім цього, була надана допомога у встановленні лічильника теплової енергії за адресою: вул. Градоначальницька, буд. 17.

 

Продовжую прийом громадян у приймальні за адресою: місто Одеса, вул. Дюківська, буд. 5.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews