В Одесі проведений демонтаж

Інспектори ДАБК Одесської міської ради виявили встановлення дворівневої конструкції з навісом за адресою: Фонтанська дорога, 115.

25 січня 2023 року представники ДАБК та Приморської районної адміністрації разом із представниками Департаменту земельних ресурсів, Департаменту архітектури та містобудування, а також Департаменту з благоустрою міста Одеської міськради провели комісійне обстеження даного об'єкта.

У ході обстеження було зафіксовано факт встановлення на об'єкті вертикальних, горизонтальних металевих і дерев`яних елементів та було складено відповідний акт про незаконне будівництво.

Також було встановлено:
- рішення щодо надання у власність або користування земельною ділянкою за вказаною адресою Одеською міською радою не приймалося;
- містобудівні умови та обмеження на проєктування, а також паспорт прив`язки тимчасової споруди за вказаною адресою не надавалися;
- відсутні дозволи на порушення благоустрою;
- жодних дозвільних документів у реєстрі будівельної діяльності не зареєстровано.

Таким чином, згідно з механізмом демонтажу на базі рішення Виконкому №38 від 10.12.2020 року 3 лютого 2023 року Приморською райадміністрацією Одеської міськради було видано розпорядження про демонтаж незаконно розміщених об`єктів, споруд та елементів на території міста Одеси за адресою: Фонтанська дорога, 115.

Нині об`єкт демонтовано повністю, - повідомляє сайт мерії.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews