Мер Ізмаїла Андрій Абрамченко: Подібні заходи є ще одним свідоцтвом нашої незламності

В Ізмаїлі під час повномасштабної російської агресії спортивне життя, дякуючи ЗСУ, не зупинилось. Так, в Палаці спорту відбулися змагання з боксу, дзюдо та футзалу. Таку інформацію у соціальних мережах поширив мер Ізмаїла Андрій Абрамченко.

П’ятдесят юних дзюдоїстів 2008 – 2012 років народження змагалися за перемогу на традиційній Відкритій першості міста Ізмаїл. Нагороди найкращим вручали заступник міського голови Сергій Лузанов, а також ветерани спорту, чемпіони світу серед ветеранів Сергій та Володимир Лапшини.

Боксери Ізмаїльської ДЮСШ та клубів боксу Румянцева та «Дунаєць» віку від шести до сімнадцяти років виборювали перемогу в планових матчевих зустрічах з командами Рені. Нажаль, боксери з Арцизу, на яких очікували до останнього, приїхати не змогли. Вболівальники (рідні та друзі спортсменів) підтримували боксерів як під час двобоїв на рингу, так і під час нагородження, яке провели заступник міського голови Сергій Лузанов та керівник відділу фізкультури та спорту Тетяна Морій.

Було також підведено підсумки Відкритого чемпіонату міста Ізмаїл з футзалу серед команд 2009 – 2010 років народження. Третє місто посіла команда «Партизан», друге – команда ФК «Чемпіон», перше – команда ФК «Ізмаїл». Дипломи учасників отримали команди ФК «Ізмаїл» 2011 року народження та Ізмаїльської ДЮСШ.

«Подібні заходи є ще одним свідоцтвом нашої незламності під час повномасштабної воєнної агресії росії проти українського народу», - переконаний мер Ізмаїла.

 

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews