Настоятелька жіночого монастиря в Одесі: Ми хочемо допомогти всім, хто потребує нашої уваги

Настоятелька жіночого Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря взяла найактивнішу участь у благодійному ярмарку, який проходив 19 лютого у Свято-Успенському чоловічому монастирі. Під час ярмарку збирали добровільні пожертви одеситів, які буде спрямовано на підтримку ЗСУ.

На думку матушки Серафіми, цей ярмарок є надзвичайно важливим, адже він благодійний. «Ми хочемо допомогти захисникам, пораненим, біженцям. Усім, хто потребує нашої уваги. Ми згадуємо Суд Господній, ми знаємо, що за всі свої провини ми будемо нести відповідальність. Але, ми також знаємо, що за наші добрі благодійні справи Господь нам надасть свої великі милості. Тому ми всі тут, щоб кожен зробив свій внесок у цю велику, святу справу благодійності».

Свято-Архангело-Михайлівський жіночий монастир в Одесі щодня багато допомагає захисникам України. Тим, хто знаходиться на передовій, у теробороні, пораненим. «Ми своїми молитвами і добрими справами робимо все для того, щоб вони відновлювали свої сили задля захисту Батьківщини. А ми разом з ними будемо виборювати Перемогу молитвами і добрими справами», - наголосила матушка Серафіма.

Сьогодні сестри з жіночого монастиря успішно виступили перед учасниками та відвідувачами благодійного ярмарку. Глядачем їх зворушливого співу став також Митрополит Одеський та Ізмаїльський Української Православної Церкви, Владика Агафангел.

Матушка Серафіма також привітала учасників дитячого свята, яке пройшло в рамках православного ярмарку.

 

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews