Житель Одеської області вдарив односельця палицею по голові і пішов спати

У дворі 42-річного жителя Роздільнянського району правоохоронці виявили його односельця у непритомному стані і з’ясували, що потерпілого вдарив палицею по голові власник маєтку. Зловмисника затримали. За скоєне йому загрожує позбавлення волі.

Подія сталася в селищі Цебрикове. 16 лютого поліцейські навідалися до судимого за вчинення крадіжки громадянина, який знаходиться під адміністративним наглядом, і виявили на його подвір'ї чоловіка без свідомості зі слідами побиття. Потерпілому викликали «швидку». Його ушпиталили у комі з забійно-рваними ранами на голові, черепно-мозковою травмою, переломом склепіння черепа.

Поліцейські встановили, що 43-річний потерпілий 15 лютого приходив до односельця у гості, під час спільного вживання алкогольних напоїв між чоловіками спалахнула сварка. У розпалі конфлікту господар домоволодіння вигнав гостя з хати, а на подвір’ї вдарив його по голові дерев’яною палкою так, що той знепритомнів. Після скоєного зловмисник залишив потерпілого і пішов спати.

Поліцейські вилучили з місця події палицю та інші речові докази, які скерували на експертні дослідження. Фігуранта затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. На підставі зібраних правоохоронцями доказів, слідчі під процесуальним керівництвом Роздільнянської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. Цей злочин передбачений частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України і тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Тривають слідчі дії.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews