ДТП в Одеській області: від удару BMW відкинуло на пішохідний перехід

Внаслідок аварії, що сталася на перехресті вулиць Першого травня і Віталія Шума в Чорноморську, травмувалися двоє громадян. Попередньо встановлено, що 60-річний водій автомобіля «Daewoo Matiz» та 27-річний водій автомобіля «BMW» не розминулися на регульованому перехресті і допустили зіткнення.

Від удару «BMW» відкинуло на пішохідний перехід, по якому рухався 27-річний чоловік. Медики ушпиталили постраждалого пішохода до місцевої лікарні із травмами різного ступеня тяжкості.

Водій «Daewoo» також звернувся до лікарів по допомогу із забійними травмами і артеріальною гіпертензією, в лікарні його перевірять також на стан алкогольного сп’яніння. Керманич «BMW» від допомоги медиків відмовився. Поліцейські перевірили його на стан сп’яніння, він був тверезий.

Наразі слідчі відділу поліції № 1 Одеського районного управління № 2 встановлюють всі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews