Ізмаїл вклонився пам’яті про воїнів-інтернаціоналістів та учасників війни в Афганістані

Сьогодні, в День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав, Ізмаїл вклонився пам’яті про воїнів-інтернаціоналістів та учасників війни в Афганістані, які загинули при виконанні військового обов’язку. Про це йдеться у повідомленні, яке оприлюднено мером Ізмаїла Андрія Абрамченка.

«Ви як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру. Виконуючи військовий обов’язок, Ви проявили стійкість і самовідданість, були вірними військовій присязі і бойовому братерсучасники тву», - наголошено у зверненні до ветеранів, воїнів-інтернаціоналістів.

Під час заходів, які пройшли в центрі міста, ізмаїльчани наголосили, що завжди будуть шанувати пам’ять про своїх земляків, які сумлінно та гідно виконували свій інтернаціональний обов’язок, рятували бойових товаришів та мирних жителів.

«Для нас Ви – приклад гідності та сміливості.

Багато хто з воїнів-інтернаціоналістів продовжує виконувати свій військовий обов’язок і сьогодні – коли в умовах широкомасштабної агресії російської федерації наш народ захищає себе та свою країну.

Ми боремось за мир та вільне майбутнє у війні, яку росія розв’язала на мирній українській землі.

Ми віримо нашим Захисникам, нашим героям, які захищають рідну землю від ворога, тому що ми маємо сили та гідність.

Ми обов’язково переможемо, бо наша хоробрість має надзвичайну й незбагненну силу.

Сьогодні всі ми віримо у нову Перемогу України.

І обов’язково переможемо!

Шановні воїни-інтернаціоналісти!

Ми безмежно вдячні Вам за мужність, стійкість, терпіння і наполегливість, ми шануємо подвиг наших земляків і схиляємо голови перед світлою пам’яттю героїв-інтернаціоналістів, яких уже немає серед живих».

В День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав у пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам відбулося урочисте покладання квітів, в якому взяли участь керівництво міста та Ізмаїльського району, воїни-інтернаціоналісти, представники громадськості, військові, молодь.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews