Одеситів запросили на благодійний ярмарок в Успенському чоловічому монастирі УПЦ

З благословення Високопреосвященнішого Агафангела, митрополита Одеського та Ізмаїльського, 19 лютого, у Неділю м'ясопусну, о 10:30 у Свято-Успенському чоловічому монастирі відбудеться благодійний ярмарок на користь захисників України та їх сімей, а також вимушенних переселенців.

Молодь та прихожани храмів УПЦ приготують для всіх відвідувачів традиційні млинці з різноманітними начинками та інші смаколики. Також на ярмарку можна буде зігрітися гарячим чаєм, смачним какао чи ароматним глинтвейном. Буде можливість поспілкуватися, послухати виступи бандуристів та хорових колективів Одеської єпархії УПЦ, які виконуватимуть духовні канти та пісноспіви.

Усі бажаючі зможуть зробити фото на згадку у спеціальній святковій фотозоні, а також доєднатися до екскурсії Свято-Успенським монастирем, дізнатися історію обителі та прикластися до її святинь.

Як інформує прес служба Одеської єпархії УПЦ, на малечу очікують цікаві майстер-класи та міні-зоопарк.

«Цим ярмарком ми продовжуємо низку благодійних заходів, у тому числі в рамках церковних свят, на підтримку наших військових та іх сімей.

Тож закликаємо всіх приходити та брати участь у нашому невеликому святкуванні напередодні Масляної. Кожен ваш внесок важливий та цінний, так само, як і ваші молитви.

Цінуймо великий дар від наших захисників - час бути разом, бути вдома в безпеці, радіти та бавити дітей. Будьмо щомиті вдячні їм за це. І молімо Господа про те, щоб дарував всім нам сил, здоров’я та міцності духу», - пише єпархіальна прес служба.

 

https://www.facebook.com/Odesskaja.eparhija/videos/752181752968640

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews