Окупанти продовжували тероризувати Одещину протягом ночі

Двічі територію регіону атаковано авіацією. Намагаючись створити панічні настрої серед населення прикордонних з Молдовою і невизнаним Придністров'ям районах, рашисти спрямували по розташованій там критичній інфраструктурі ракети повітряного базування. Про це повідомляє прес служба Оперативного командування Південь.

Двома Су-24М ворог здійснив бомбардування острова Зміїний, скинувши 4 авіабомби.

А з берегового ракетного комплексу з території тимчасово окупованого Криму застосував 3 протикорабельні ракети "Онікс", якими влучив у прибережну зону.

Людських втрат та постраждалих нема.

У оперативному командуванні нагадали одеситам: чорноморське узбережжя - це зона оборони та підвищеної небезпеки, в тому числі і мінної.

А інформаційна гігієна - обов'язкова умова ефективної протидії ворогу. І в інформаційному просторі і в реальних бойових діях.

Не поширюйте неперевірену інформацію, не розголошуйте і не висвітлюйте результати ворожих атак. Такими діями ви орієнтуєте і корегуєте майбутні удари. А себе наражаєте на кримінальну відповідальність за втручання в діяльність Сил оборони, яким суттєво заважаєте виконувати бойову роботу.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews