ДТП в Одеській області: наїхав на 15-річну жительку сусіднього села

Поліцейські розслідують обставини ДТП на автодорозі «Подільськ – Балта», в якій постраждала неповнолітня дівчинка. Аварія, під час якої була травмована дитина, сталася в селі Малий Фонтан Куяльницької громади.

Попередньо встановлено, що 26-річний водій автомобіля «Nissan Maxima», рухаючись у бік Балти, наїхав на 15-річну жительку сусіднього села, яка перетинала проїзну частину дороги поза межами пішохідного переходу на неосвітленій ділянці. «Швидка» ушпиталила постраждалу зі струсом головного мозку, переломом стегна та іншими тілесними ушкодженнями.

Згідно з висновком медиків, водій був тверезим. Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках провадження поліцейські призначили низку експертиз, проводять інші слідчі дії для встановлення всіх обставин дорожньо-транспортної пригоди. Транспортний засіб помістили на арештмайданчик.

Поліцейські закликають учасників дорожнього руху бути максимально уважними й обережними, особливо при пересуванні в темну пору доби.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews