В Одесі раптовий конфлікт призвів до нещадного побиття та смерті

Одеські поліцейські затримали 22-річного містянина за підозрою в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень другові, що призвели до смерті потерпілого.

Молодик нещадно побив товариша руками й ногами у того дома і пішов геть. Правоохоронці розшукали зловмисника і затримали в процесуальному порядку. Йому загрожує відповідальність, передбачена частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України.

Подія сталася четвертого лютого в будинку 22-річного потерпілого у приватному секторі Київського району. Під час хмільного застілля між молодиками виник раптовий конфлікт, у розпал якого гість завдав господарю оселі чисельних ударів в область тулуба та голови. Після скоєного правопорушник пішов геть, залишивши постраждалого в будинку, де той помер внаслідок отриманих тілесних ушкоджень. Наступного ранку тіло загиблого виявив його приятель, про що сповістив до поліції.

В ході проведення слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили особу та місцезнаходження зловмисника і ввечері того ж дня затримали його вдома у знайомих.

Одеситу повідомили про підозру за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Правопорушник в ізоляторі тимчасового тримання чекає на запобіжний захід, слідство клопоче в суді про тримання під вартою. За умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть потерпілого, підозрюваному загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews