Представник групи «Українська мрія» Олександр Авдєєв не виключає, що депутатам міськради в Одесі доведеться збиратися знову

Найскладніша сесія за всю каденцію нашого депутатства. Чималу кількість питань не вдалося проголосувати через відсутність голосів. Тож скоріш доведеться знову збиратися задля забезпечення життєдіяльності міста.

Про це на власній сторінці у соцмережі Фейсбук пише депутат Одеської міської ради Олександр Авдєєв.

Представник депутатської групи «Українська мрія» наголосив, що для нього було важливо порушити питання змін до Генерального плану міста. «Сьогодні це потрібно як ніколи через вже підтриманий Радою законопроєкт №5655 щодо реформування сфери містобудівної діяльності.

Оновлений Генплан має захистити Одесу від нової безконтрольної забудови. Адже реєструвати дозвільні документи будуть нотаріуси, а перевіряти об’єкти - приватні ДАБКи, що можуть бути пов’язані з забудовниками».

Олександр Авдєєв звернувся до в.о. віце-мера Олександра Філатова з проханням зосередити зусилля на цьому напрямку.

Він зазначив, що необхідно створити умови, щоб пріоритетними для забудови були депресивні території та визначені саме міською владою зони розвитку.

«В цілому ми підтримали створення парку-меморіалу «Воскресенський», зміни до бюджету, необхідні потреби нашої тероборони та багато інших питань.

Сподіваюся, що на наступній сесії ми будемо єдині у прийнятті рішень заради наших виборців», - наголосив депутат.

Сьогодні в Однесі пройшла сесія міської ради.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews