Сергій Ківалов взяв участь у спецпогашенні поштової марки та конверта, присвячених 20-річчю Міжнародного гуманітарного університету в Одесі

В Міжнародному гуманітарному університеті відбулося спецпогашення поштової марки та конверта, присвячених 20-річчю Міжнародного гуманітарного університету. За 20 років свого існування університет підготував тисячі висококваліфікованих фахівців для різних сфер суспільного життя нашої країни.

Колектив університету глибоко поважають партнери та стейкхолдери з усіх регіонів України та за кордону.

Організатором заходу стала Одеська дирекція АТ «Укрпошта», яка є надійним партнером факультету права та економіки Міжнародного гуманітарного університету.

У події взяли участь адміністрація університету, ГУНП в Одеській області, відділ правового забезпечення ПМУ ДПС по роботі з ВПП, керівництво відділення АТ "Південний", Департамент надання адміністративних послуг, Дирекція залізничних перевезень з організації взаємодії портів та припортових станцій регіональної філії "Одеська залізниця" АТ "Укрзалізниця" тощо.

«Така подія - важливий крок в історії розвитку університету, а власна поштова марка підкреслить стиль, заявить про власний бренд та значимість нашого закладу вищої освіти.

Ми щиро вдячні Одеській дирекції АТ «Укрпошта» за випуск ювілейної марки та конверта для нашого університету.

Надіємося на подальшу творчу співпрацю», - йдеться у повідомленні оприлюдненному на офіційній сторінці Президента Міжнародного гуманітарного університету Сергія Ківалова у соцмережі Фейсбук.

 

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews