Сергій Ківалов повідомив одеситам про величезну втрату

Пішов із життя Микола Олександрович Ракович – почесний працівник прокуратури України. Добросовісна, чуйна людина, яка завжди боролася за справедливість. Таку сумну новину одеситам повідомив Президент Міжнародного гуманітарного університету та Одеської юридичної академії, політик Сергій Ківалов.

«Пройшов великий професійний шлях, починаючи із прокуратури Кіровоградської області. Працював на різних посадах старший слідчий, начальник слідчого відділу, заступник прокурора Одеської області. Віддав роботі в органах прокуратури 35 років, нагороджений нагрудним знаком "Ветеран прокуратури України".

Микола Олександрович часто відвідував Національний університет «Одеська юридична академія» з питань державного розподілу студентів та виявляв особливу увагу до підбору молодих кадрів. Він був людиною по-справжньому відданою своїй професії», - пише Сергій Ківалов на власній сторінці у соцмережі Фейсбук.

Від імені багатотисячного колективу університету та від себе особисто Сергій Ківалов висловив глибокі співчуття рідним та близьким почесного працівника прокуратури України.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews