В Одеській області закликали продовжувати підтримувати військових, наближаючи Перемогу

"2023 рік ставить нові завдання. В тому числі перед сільськими громадами. Як будемо працювати і що на разі є пріоритетним – обговорили зі старостами та їх помічниками під час робочої наради.

У минулому році усі старостати показали високий рівень організації волонтерської роботи, своєчасне виконання завдань по безпеці території та підтримці Збройних Сил і тероборони. Наразі обговорюємо поточні питання, враховуючи умови воєнного стану.

В місті та селах розгорнута мережа пунктів незламності – жителі громади мають знати, куди їм звернутися за допомогою у випадку блек-ауту чи кризової ситуації.

Обговорили зміни в роботі соціальної сфери громади.

Фахівці міської ради надали практичні рекомендації, зокрема, у площині вчинення нотаріальних дій (дякуємо за співпрацю нотаріусу Інні Пантілєєвой), а також оформлення різних видів допомог, пільг, субсидій, тощо.

Посилюємо роботу уповноважених осіб на території старостинських округів щодо захисту прав дітей та оперативно реагуємо на звернення щодо домашнього насильства в сім’ях.

Продовжуємо підтримувати наших військових, наближаючи Перемогу кожен на своєму місці", - підкреслив Балтський міський голова Сергій Мазур.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews