В Одесі пройшла учнівська олімпіада

Учні Одещини, любителі французької, німецької, іспанської мов, а також інформатики, взяли участь у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської Олімпіади.

У сучасному світі знання іноземних мов та інформатики - це, перш за все, ключ до успіху та нових можливостей, які роблять фізичний та духовний світ людини набагато яскравішим, а життя - цікавим.

В умовах глобалізаційних процесів, які відбуваються у сьогоднішньому суспільстві, такі знання є просто необхідним компонентом професійної діяльності фахівця будь-якого рівня будь-якої сфери.

Свої знання і здібності з іноземних мов та інформатики продемонстрували 124 учні. Здивували учасники Олімпіади з інформатики, серед них є троє дітей з однієї сім’ї, причому наймолодший, учень 4-го класу, виконував роботу за 8-й клас!!!

Бажаємо талановитим знавцям іноземних мов та інформатики, попри всі перешкоди, йти до своєї мети, невпинно покращувати знання і навички.

Організатори олімпіади висловили вдячність організаторам, закладам освіти, які у надскладних умовах забезпечили проведення цього заходу.

Особлива подяка за оперативне забезпечення технічних можливостей - факультету кібербезпеки, програмної інженерії та комп‘ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews