В Одеській області до пунктів незламності приходять щоби зарядити телефони та зігрітися

В Кілії пункти незламності стали дуже популярними серед відвідувачів в години відключення світла. Хтось приходить – аби зігрітися та попити чаю, інші – аби зарядити пристрої. Також дуже часто – аби попрацювати або зробити домашнє завдання. Для цього забезпечені всі умови, тому сміливо можна назвати пункти не лише “незламності”, а й коворкінговим простором. Про це “Бессарабії INFORM” розповіли в Кілійській міській раді.

Відповідальні особи намагаються зробити все можливе, аби в приміщеннях було не тільки світло та тепло, а ще й комфортно.

«Відвідувачів дуже багато. Люди приходять зарядити свої телефони і повербанки, іноді приходять просто зігрітися і скористатися вай-файєм. А є й ті, хто приходить попрацювати, діти приходять і беруть участь в онлайн-уроках, роблять домашнє завдання», – прокоментували в міській раді.

Нагадаємо, в кожному населеному пункті Кілійської громади працюють Пункти Незламності. В селах – це приміщення старостату, а безпосередньо в Кілії бажаючих чекають за наступними адресами.

Пункти Незламності та обігріву

– м. Кілія, вул. Миру 44 (міська рада)

– м. Кілія, вул. Гагаріна 100 (пожежна частина)

– м. Кілія, відділ поліції.

– м. Кілія, вул. Кубишкіна, багатопрофільна лікарня.

Підзарядка телефонів:

– м. Кілія, вул. Миру, комунальне підприємство Добробут.

– м. Кілія – багатопрофільна лікарня

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews