В Одесі прагнуть навести лад у всіх районах міста

Починаючи з Нового року, щотижня одеськими комунальниками проводяться санітарні дні: Київський район (вівторок), Малиновський район (середа), Приморський район (четвер),
Суворовський район (п'ятниця).

Санітарно-технічні дні включають до себе прибирання безгоспних територій, стихійних звалищ і в'їздів до міста, ремонт зовнішнього освітлення, благоустрій зелених зон, миття вулиць і зупинкових комплексів. Виконуються роботи з ремонту покрівель, козирків і парадних, заміни труб і водостоків, ремонту електроустаткування, очищення зливових стоків та багато іншого.

Санітарний день був проведений у Малиновському районі міста. Особливу увагу приділили району вул. Водопровідної (Червоний хрест), прибиралися на вул. Авіаційній, Люстдорфській дорозі, Виноградному провулку.

«Друзі, вже більше двох років наші спеціалісти проводять санітарно-технічні дні, це дає змогу навести лад у всіх куточках міста. Але ми завжди раді підтримці одеситів. Тож, якщо є бажання долучатися, приходьте, ми забезпечимо технічним інвентарем та гарним настроєм», - наголошують в Департаменті міського господарства Одеської міськради.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews