В Ізмаїлі відзначили День Соборності України

В День Соборності України в Ізмаїлі відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятника видатному громадському діячеві Тарасу Шевченку.
В урочистому заході взяв участь мер Андрій Абрамченко.
У соцмережі Фейсбук він поширив привітання ізмаїльцям:

Соборність України – це святий і неперехідний символ єднання нашої нації, за яке боролись численні покоління щиросердних патріотів. 22 січня 1919 року стало величним святом возз’єднання українського народу, що стало величезною історичною перемогою українців, яка стверджує нерозривний зв’язок між усіма поколіннями борців за волю та незалежність, за неподільність української землі і непохитність української нації.

Сьогодні в умовах широкомасштабної агресії російської федерації проти України наші мужні, рішучі, героїчні Захисники впевнено звільняють нашу землю від окупантів та наближають Перемогу. Ми молимось за тих, хто захищає нашу державу, і схиляємо голови перед пам’яттю кожного українського воїна, який віддав своє життя за право українців жити на власний розсуд у єдиній незалежній країні. Вічна пам’ять і вічна слава героям!
Ми віримо в нашу Перемогу і впевнені у щасливому майбутньому України! Разом ми обов’язково переможемо. Бо ми єдині у любові до України.

Віримо в ЗСУ! Віримо в наш народ!
Зі святом нашого єднання!

Слава Україні – єдиній, соборній, неподільній! Слава її Героям!

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews