В Ізмаїлі стало відомо про величезну втрату

Відійшла у вічність людина щирої душі та відкритого серця - Рима Костянтинівна Шардулевич. Цією сумною новиною поділився мер Ізмаїла Андрій Абрамченко.

Він зазначив, що багаторічна самовіддана праця Рими Костянтинівни – це зразок для всіх поколінь ізмаїльчан.

"Інженер-технолог Ізмаїльського консервного заводу, низка відповідальних посад в керівних структурах міста, секретар виконкому Ізмаїльської міської ради – на кожному своєму робочому місці вона повністю віддавала себе улюбленій справі.

Протягом багатьох років Рима Костянтинівна успішно поєднувала трудову діяльність та громадську роботу - багаторазово обиралася депутатом міської ради, займала інші виборні посади.

Риму Шардулевич поважали за цілеспрямованість, професіоналізм, організаторські здібності та високу відповідальність, цінували її гідні людські якості — передусім, любов до людей.

Вона ніколи не залишалася байдужою до чужих справ, завжди вміла вислухати та надати посильну допомогу всім, хто до неї звертався".

Мер АндрійиАбрамченко зазначив, що ізмаїльчани будуть пам’ятати Риму Костянтинівну Шардулевич як талановитого керівника, умілого організатора, справжнього патріота рідної країни, порядну та щиру людину.

Ізмаїльська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття рідним і близьким Рими Костянтинівни Шардулевич у зв’язку з непоправною втратою.

"Нехай добрий, світлий спомин про покійну Риму Костянтинівну назавжди залишиться у пам’яті всіх, хто знав її, любив та шанував", - наголосив мер міста.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews