Мер Ізмаїла Андрій Абрамченко: При надходженні дзвінків від шахраїв обов`язково звертайтеся до поліції

Мер Ізмаїла Андрій Абрамченко звернувся до мешканців міста та району. За його словами, підприємці нашого міста отримують листи від шахраїв, які, представляючись працівниками та керівниками виконавчих органів Ізмаїльської міської ради, пропонують перерахувати кошти на допомогу Збройним Силам України.

«Якщо Вам телефоном, електронною поштою або іншим способом від імені Ізмаїльської міської ради пропонують перерахувати кошти на якісь приватні рахунки, – це діють злочинці, для яких широкомасштабна агресія російської федерації проти України, героїчні дії наших бійців, біль від втрат, людські страждання – не перешкода для протиправних вчинків», - йдеться у зверненні.

Андрій Абрамченко просить, при надходженні дзвінків від шахраїв обов`язково звертатися до поліції.

Пам’ятайте, перевіреними джерелами інформації про будь які ініціативи міської влади є Офіційний сайт Ізмаїльської міської ради (https://www.izmail-rada.gov.ua), сторінки Ізмаїльського міського голови в соціальних мережах (телеграмм та фейсбук), офіційні веб-сайти державних органів влади.

«Будь яку незрозумілу або підозрілу інформацію можна перевірити, звернувшись до приймалень виконавчого комітету Ізмаїльської міської ради за телефонами: (04841) 2-00-36, 2-21-40, або до інтернет-приймальні Ізмаїльського міського голови», - наголошує мер.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews