В Одесі не виявлено фактів використання піротехнічних виробів у новорічну ніч

Публічну безпеку і порядок забезпечували майже 3000 правоохоронців по всій області, з яких 1300 охороняли правопорядок в Одесі. До складу патрулів увійшли поліцейські, військовослужбовці Військово-морських сил Збройних сил України та Національної гвардії, військової служби правопорядку і районних центрів комплектування та соціальної підтримки, члени добровольчих формувань територіальних громад, громадських формувань з охорони правопорядку, недержавних охоронних структур та курсанти Одеського державного університету внутрішніх справ.

У ніч з 31 грудня на 1 січня в області не було зафіксовано жодного грубого порушення публічної безпеки й порядку в громадських місцях. Також не виявлено фактів використання піротехнічних виробів, які наразі заборонені розпорядженням обласної військової адміністрації. Більшість громадян сумлінно дотримувалася комендантської години.

За ніч правоохоронці задокументували одне порушення в одному з розважальних закладів у центрі Одеси, де присутнім на вечірці продавали алкоголь попри заборону на його реалізацію після восьмої години вечора.

Відносно адміністрації закладу поліцейські склали протокол за ч. 2 ст. 156 (порушення працівником підприємства торгівлі або громадського харчування правил торгівлі алкогольними напоями у заборонений рішенням відповідного органу місцевого самоврядування час доби) КУпАП, що тягне за собою накладення штрафу від чотирьохсот до восьмисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (6800 до 13600 гривень).

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews