ДТП в Одеській області: лобове зіткнення

Поліцейські встановлюють обставини ДТП на трасі Одеса-Рені. В результаті аварії, яка сталася між селами Монаші та Миколаївка-Новоросійська, загинула одна людина, ще двох - ушпиталили.

За попередньою інформацією правоохоронців, житель Татарбунарської ОТГ на автомобілі "Hyundai" здійснив маневр обгону, перетнув суцільну лінію дорожньої розмітки й виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем "Mazda" під керуванням жителя Болграда.

Водій "Hyundai" від отриманих травм загинув, а його матір і керманича "Mazda" ушпиталили з травмами різного ступеня тяжкості.

На місці аварії працювали співробітники слідчо-оперативної групи з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області та Білгород-Дністровського районного відділу поліції. Встановлюються всі обставини події. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews