В Одесі депутат міськради Світлана Осауленко організувала яскраве свято для дітей: з подарунками від Святого Миколая

Ранок дітей Одеси розпочався з пошуку подарунків від Святого Миколая. Яскраве свято для них організувала депутат міської Ради Світлана Осауленко.

Дітей чекала яскрава розважальна програма, море позитивних емоцій та вражень, подарунки.

Понад 70 дітей відчули, те саме передноворічне чудо.

«Дякую нашим друзям та партнерам, які допомогли організувати таке чудове свято для наших дітей. Дякую колективу ресторану ,, Золоте Руно‘‘ за теплий прийом. Особисто велика подяка власниці ресторану, меценату - Лілії Фоатівній. Дякую директору Ibox Банку - Шевцовій Олені за грошові призи.

Дякую департаменту освіти Одеської міської ради, та особисто Олені Буйневич за допомогу в організації.

Сьогодні усі ми зробили чудову справу - хоч на кілька годин відволікли малюків від жахів війни.

У день Миколая хочу побажати, щоб святий дух Миколи Чудотворця огорнув Вас теплом та добром. Бажаю злагоди нам та миру! Якнайшвидшої перемоги!

Все буде Україна», - написала Світлана Осауленко на власній сторінці у соцмережі Фейсбук.

Окремі слова подяки вона висловила вчителям. Сьогодні на святі були присутні Заслужені педагоги Одещини.

«Низький уклін усім Вам за виховання наших дітей, за Ваше терпіння та любов яку Ви вкладаєте в наших дітей. Ви справжні герої нашого часу.

Бажаю Вам життєвої наснаги, постійного натхнення, звісно терпіння та мирного неба над головою», - наголосила депутат міської Ради з фракції партії «Довіряй ділям».

На свято до Дня Святого Миколая діти прийшли не з порожніми руками. Кожен з них підготував листівку з побажаннями для наших захисників та захисниць. «Цьогоріч у всіх нас одне бажання – мир. Прокидатися від співу птахів, а не від звуків сирен та вибухів, проводити час з рідними за великим столом, а не через відеозв‘язок, просто бути в безпеці. Роблячи ці листівки, кожна дитина вкладала у них своє тепло, любов та подяку до наших захисників, і я впевненна - вони це відчують! Адже дитяча любов - вона найчистіша та найщиріша серед усього на землі».

Світлана Осауленко запевнила, що кожна листівка, разом з подарунками від ресторану «Золоте Руно», доїде до наших захисників.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews