В Ізмаїлі назвали переможців

Визначились переможці командного чемпіонату міста з настільного тенісу, який в неділю, 18 грудня, зібрав в ігровій залі на вул.Кафедральна, 18, по 7 команд юнаків та дівчат шкільного віку. Таку інформацію поширив мер Ізмаїла Андрій Абрамченко.

Серед юнаків третє місто посіли Олексій Узлюк та Нікіта Ейсмонт, на другому – Нікіта Моісеєнко та Артем Тариця, а переможцями стали Данило Остапенко та Ігор Лужанський.

Серед дівчат третє місто – у Ганни Лісковської та Катерини Полтавської, друге – у Катерини Олійник та Єлізавети Кирилової, а на першому місці – Марія Баліка та Катерина Павлюк.

За волю до перемоги призами від президента міської федерації настільного тенісу нагороджено Марію Сандульську та Ксенію Робу.

Змагання проводили відділ фізичної культури та спорту Ізмаїльської міської ради, Ізмаїльська ДЮСШ та міська федерація настільного тенісу (президент - Юрій Голубєв).

Головний суддя – кандидатка у майстри спорту України, суддя 1 категорiї, гравець вищоi лiги та Супер-лiги Украiни, неодноразова призерка чемпіонатiв України рiзних рокiв, бронзова призерка чемпiоната Європи серед тренерiв, членкиня Областної тренерської ради, тренерка-викладачка ІДЮСШ Ольга Петренко, головний секретар - кандидат у майстри спорту України, тренер-викладач ІДЮСШ Сергій Матвійчук.

Під час повномасштабної російської агресії проти України спортивні змагання є доказом незламності українського народу та нашої непереборної віри в спільну перемогу.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews