Одеса стала першим в Україні містом: Геннадій Труханов про реалізацію пілотного проекту

 

«Одеса - перше місто України, де буде реалізовано цей пілотний проєкт», сказав Геннадій Труханов під час відкриття Пункту Незламності на базі школи № 41.

Мова йде про обладнання школ, які мають власні котельні, автономним джерелом живлення з подальшим обладнанням на базі них Пунктів Незламності.

Як пише телеграм канал Одеса офіційно, паралельно вони будуть забезпечені генераторами для освітлення. Там можна буде зарядити гаджети, випити чай або каву, буде обладнано кімнати матері та дитини. Також будуть запаси продуктів харчування, води та медикаментів для надання першої допомоги.

«Для нас принципово важливо, аби в Одесі не будо депресивних районів чи окраїн. Селище Більшовик - це не лише приватні будинки. У будівлях гуртожитку заводу живуть великі одеські родини. Тож, ми впевнені, що, цей Пункт Незламності буде користуватися великим попитом у разі відсутності електроенергії», сказав Геннадій Труханов.

Генератор для обладнання першого Пункту Незламності на базі школи із власною котельнею було отримано в якості гуманітарної допомоги від міста-побратима Одеси - міста Констанца.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews