Одеська область: у Арцизі немає мобільного зв’яку

Ця проблема на сьогодняшній день є головною для всієї громади. Чому виникла така ситуація та які путі вирішення проблеми застосовує влада, розповів голова Сергій Парпуланський в ході наради у Болградській РВА.

Сьогодні начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій БАМБУРА провів робочі зустрічі з головами територіальних громад Арцизької міської ради Сергієм Парпуланським, Тарутинської селищної ради Савою Чернєвим та керівниками територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади району. Основні питання які розглядались під час нарад – це робота комунальних підприємств, територіальних підрозділів органів виконавчої влади, соціальних об’єктів та правоохоронних органів під час воєнного стану, аварійних відключень енергопостачання та блекауту.

Як пише Бессарабія інформ, під час наради кожен керівник територіальних підрозділів доповів про стан роботи своїх організацій під час аварійного відключення енергопостачання та забезпечення їх генераторами та паливом.

Арцизькій міський голова Сергій Парпуланський зазначив, що основна проблема в громаді – це відсутність мобільного зв’язку. Це пов’язіно з розрядкою акумуляторів на мобільних вишках під час відключення енергопостачання.

“Керівникам мобільних мереж потрібно забезпечити їх генераторами для перебійної роботи”, -вважає Парпуланський.

Також керівник відмітив, що в громаді працюють цілодобово бригади енергетиків та забезпечують роботу об’єктів критичної інфраструктури.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews