Мер Андрій Абрамченко терміново звернувся до ізмаїльчан

Звертаюсь до Вас з переконливим проханням при відключенні енергопостачання вимикати електроприлади з мережі та з його відновленням вмикати електроприлади поетапно, - наголошує мер Ізмаїла.

Своє звернення Андрій Абрамченко адресував мешканцям вулиць Чехова (буд. 66А – 139А), Абрикосова (буд.1 – 15), Козацька (буд.2 – 6), Турбаївська (буд.1 – 11), Степова (буд.1 – 19), Билинна (буд. 1 – 12), Буджацька (буд. 1 – 6), Портова (буд. 32 – 77), Північна (буд. 9 – 22), С.Наливайка, 18, Новопаркова (буд.19 – 56)!

Мер зазначив, що якщо не дотримуватись правил, при поновленні енергопостачання виникає стрибок напруги, який приводить до виходу з ладу обладнання ТП, наслідком чого є аварійне вимкнення енергопостачання.

«На тлі широкомасштабної збройної агресії росії проти України та неодноразових ракетних атак окупантів на критичну інфраструктуру українці роблять все задля наближення перемоги.

Вимикаючи побутові електропристрої, ви зберігаєте від пошкоджень не тільки свою власність, але й обладнання енергомереж.

Це Ваш особистий внесок в запобігання аварійних відключень.

Наше порозуміння – це наша зброя проти окупантів», - йдеться у зверненні мера Ізмаїла.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews