ДТП в Одеській області: намагався уникнути зіткнення, але не зміг

Подія сталася на перехресті вулиці Павла Каплуна та провулка Горіхового в селі Кучурган Роздільнянського району.

Поліцейські попередньо встановили, що дитина без нагляду дорослих їхала електросамокатом по правому узбіччю і почала повертати ліворуч перед мотоциклом, що їхав позаду в попутному напрямку. Зі слів 48-річного водія мототранспорту, він намагався уникнути зіткнення, але не зміг.

«Швидку» та поліцію викликали очевидці. Дівчинку госпіталізували до Одеської обласної дитячої лікарні із переломом ноги. Кермувальник мотоцикла не постраждав.

На місці події працювали співробітники сектору реагування патрульної поліції та слідчого відділу Роздільнянського районного відділу поліції. Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

В рамках провадження буде проведено низку експертиз. Триває слідство.

Також вирішується питання щодо притягнення до відповідальності батьків дівчинки за статтею 184 (невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews