Геннадій Труханов: Ми пишаємося допомагати вам та забезпечувати надійний тил

126-та окрема бригада Сил територіальної оборони заснована 8 березня 2022 року як додаткова бригада територіальної оборони в Одеській області. Сформована з добровольців. З квітня бригада нищить російські війська на Півдні України.

Як повідомляє офіційний сайт міста, в Одеському національному театрі опери та балету відбулася урочиста презентація Бойового Прапора 126-ї окремої бригади Сил ТРО.

Бойовий Прапор після сформування військової частини вручається їй від імені Президента України та завжди знаходиться зі своєю частиною, а на полі бою - в районі бойових дій. Бойовий Прапор є почесним знаком військової частини, визначає особливості її бойового призначення, історії та заслуг і свідчить про належність до Збройних Сил України.

Завдяки мужності, професіоналізму і стійкості за короткий строк одеська бригада завоювала авторитет серед побратимів на полі бою та високу повагу одеситів.

«Ми пишаємося допомагати вам та забезпечувати надійний тил. І для мене велика честь бути запрошеним на ритуал презентації Бойового Прапора! Нехай цей символ честі й звитяги несе бойову славу та ваші бойові традиції наступним поколінням бійців бригади, які будуть стояти на варті суверенності України та свободи українців», - привітав бригаду Одеський міський голова Геннадій Труханов.

З початку створення Одеської 126 бригади ТРО мерія знаходиться в постійному контакті з керівництвом та допомагає із забезпеченням частини: наприкінці травня переданий санітарний позашляховик Land Rover Defender (наданий Марселем); восени - мобільний санітарний будиночок; раніше - 1000 тактичних аптечок IFAK та інше.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews