Одеса отримала цінну техніку

Одеса співпрацює з Проєктом енергетичної безпеки USAID не перший рік та неодноразово отримувала підтримку в реалізації міських енергоефективних проектів.

Директор комунального підприємства «Теплопостачання міста Одеси» Ганна Позднякова відзначила, що співпраця підприємства з Проектом розпочалася з 2020 року з підготовки Схеми теплопостачання міста Одеси, яка вже затверджена.

У співпраці з органами влади USAID сприяє підвищенню рівня енергобезпеки та перетворенню української енергетики на сучасний, інтегрований до ЄС, ринково орієнтований сектор.

Сьогодні КП «Теплопостачання міста Одеси» отримало два нових екскаватори JCB повної комплектації. Для підприємства це дуже цінний подарунок. Техніка дозволить прискорити роботи з ліквідації наслідків аварій, а влітку – з модернізації тепломереж та здійснення інших заходів з енергетичної безпеки міста.

«Я хочу висловити слова величезної подяки. Ми високо цінуємо солідарність та міцну підтримку з боку наших міжнародних партнерів. Особливо сьогодні - в часи збройної агресії держави-терориста», - подякував мер Одеси Геннадій Труханов.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews