Чорна п’ятниця: час змінити бритву на епілятор

В день найшаленішого розпродажу року треба встигнути багато всього: купити подарунки для рідних на Різдво, оновити домашню техніку, приглянути щось дітям і водночас не забути про себе. А що може бути кращим для жінки, ніж новий засіб для догляду та краси? Чорна п'ятниця 2022 року, з 21-28 листопада, саме час назавжди відмовитися від станків для гоління та замінити їх на сучасний епілятор. Якщо ви почнете користуватися ним взимку, то вже до наступного літа повністю забудете про проблему щоденного гоління.

эпилятор

Види та особливості епіляторів

Навіть найпростіший епілятор видаляє волосся значно ефективніше за бритву. Тож, шкіра буде гладенькою довше. Ще один плюс приладу – безпечність. Ним неможливо поранитися на відміну від відкритого леза станка. Усі інші переваги залежать від типу пристрою, який ви оберете.

Електроепілятори – прості та бюджетні

Електричні епілятори компактні та зручні для застосування в домашніх умовах. Та й ціни на них доволі демократичні. Вони діють як пінцет: захоплюють волос та висмикують його разом з луковицею. При виборі моделі зверніть увагу на матеріал насадки. Керамічні пінцети кращі за металеві, тому що менше подразнюють шкіру та не обламують волосся.

Електроепілятор вміє не тільки голити. Завдяки різноманітним насадкам прилад може стригти та виконувати доглядові функції:

  • тример підрівнює волосся (знадобиться для інтимної стрижки);
  • насадка-пілінг піклується про відлущування мертвих клітин шкіри;
  • охолоджувальна голівка допомагає пом’якшити болісні відчуття.

Зазвичай, один і той самий епілятор застосовується на всіх зонах: пахви, ноги, бікіні, обличчя, живіт. Достатньо очистити насадку спиртом після обробки однієї зони, і можна переходити на іншу.

эпилятор

Модний фотоепілятор

Фотоепілятор працює завдяки високоімпульсному світлу. Під впливом спалахів відбувається загибель волосків. Вони нагріваються, і волосяні фолікули руйнуються. На відміну від електроепілятора, яким можна користуватися у будь-який час, фотоприлад вимагає ретельної підготовки до процедури:

  • Перед фотоепіляцією не можна засмагати. Протягом місяця потрібно голитися лише станком. А безпосередньо перед сеансом необхідно скрабувати зону, що обробляється.
  • Епілятор треба налаштувати під тип та колір вашої шкіри. Потім щільно притисніть головку до шкірного покриву. Коли засвітиться індикатор готовності апарата, натисніть кнопку, що вмикає спалах. Далі – повільно пересувайте фотоепілятор по ділянці. Процедура триває приблизно пів години.
  • Після сеансу обробіть шкіру заспокійливим гелем або кремом.

Повторний сеанс проводиться приблизно через місяць. За пів року користування фотоепілятором волосинки стають тонкішими та ростуть значно повільніше.

фотоепілятор

Найдієвіший лазерний епілятор

Головна відмінність домашнього лазерного епілятора від попередніх типів полягає в тому, що він справляється з будь-якими небажаними волосками. Діє прилад за допомогою монохроматичного світла, що вражає фолікул. Лазером можна видаляти волоски навіть на чутливій шкірі. Усього кілька процедур назавжди позбавляють волосся. Після першої обробки їхня кількість знижується на 70 %. А після трьох процедур упродовж року зникають зовсім.

Насправді робити епіляцію вдома зручно, безпечно та дешевше, ніж в салоні. Знаючи основні характеристики приладів, які можна заздалегідь подивитися на сайті Comfy.ua, в Чорну п’ятницю ви не розгубитеся та придбаєте кращий епілятор зі знижкою.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews