Геннадій Труханов: Все буде організовано так, щоб якнайшвидше надавати дітям екстрену медичну допомогу

Мер Одеси Геннадій Труханов проінспектував хід ремонтних робіт у міській дитячій клінічній лікарні №3 в Суворовському районі.

Лікарня надає широкий спектр медичних послуг дітям всього міста, а в умовах пандемії коронавірусу стала одним з базових медзакладів для лікування дітей з COVID-19.

У 2021 році в міській дитячій лікарні №3 розпочато облаштування сучасного приймально-діагностичного відділення невідкладної допомоги за типом «emergency room» з травматологічним пунктом.

Проєктом передбачені роботи з реконструкції з прибудовою додаткових приміщень, а також оздоблення окремих приміщень першого поверху та приміщень підвалу під всією будівлею лікарні.

Крім того, у межах проєкту буде реалізовано заходи щодо модернізації внутрішніх інженерних комунікацій та благоустрою прилеглої території з улаштуванням під’їздів спецтранспорту. Передбачені умови безперешкодного пересування маломобільних груп населення.

У відділенні будуть облаштовані сучасний приймальний покій з комфортним залом очікування, операційний блок та вісім мельцерівських боксів для дітей з підозрою на інфекційні хвороби. Рентген-кабінет функціонуватиме в цілодобовому режимі. Мультидисциплінарний огляд бригадою лікарів дозволить швидко визначити тактику лікування пацієнта.

«У новому відділенні все буде організовано так, щоб якнайшвидше надавати дітям екстрену медичну допомогу. Також вперше у лікарні з’явиться травмпункт. Сьогодні найближча травматологія є тільки в обласній дитячій лікарні на Слобідці. Тож ми повинні докласти всіх зусиль для скорішого відкриття оновлених відділень лікарні», — наголосив Геннадій Труханов.

Також у будівлі лікарні проведено ремонт підвалу, який сьогодні використовується як укриття під час повітряної тривоги, інформує офіційний сайт міста.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews