Одеситів закликали економити

Після атак рф 10 жовтня енергосистема країни знаходиться в складному стані — зруйновані важливі інфраструктурні об’єкти, це приводить до розбалансування системи.

Ситуація з енергозабезпеченням на Одещині лишається стабільною. Але з урахуванням останніх подій в країні, ДТЕК Одеські електромережі просить мешканців розумно споживати електроенергію та мінімізувати навантаження на мережі в часи пік зранку та ввечері. Це дозволить клієнтам економити сімейний бюджет на сплаті комунальних послуг, а енергетикам — уникати аварійних ситуацій через перенавантаження в мережі та забезпечити нормальну роботу енергосистем.

Намагайтеся зменшити використання електроприладів та електроспоживання в оселі в години пікових навантажень: зранку з 07:00 до 11:00 та ввечері 17:00 до 22:00.

Вмикайте потужні прилади (пральні, посудомийні машини, електродуховки, електрочайники, праски, електрообігрівачі того) на нічні години доби.

Розподіляйте навантаження. Включайте найбільш потужні прилади по черзі. До прикладу, якщо користуєтесь пральною машиною — не вмикайте поки електрочайник.

Надавайте перевагу енергоощадним та енергоефективним пристроям з маркуванням А, А+, А++ та А+++.

Якщо у вас зникла електроенергія, звертайтесь до ДТЕК Одеські електромережі. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації: офіційні сторінки ДТЕК Одеські електромережі в фейсбуці та інстаграмі, чат-боти Viber та Telegram, особистий кабінет на сайті ДТЕК Одеські електромережі та IVR-меню кол-центру:

- для стаціонарних телефонів +38 (048) 705 90 90;

- для мобільних телефонів +38 (068) 750 90 90, +38 (095) 750 90 90, +38 (073) 750 90 90.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews