ДТП в Одеській області: автомобіль протягнув дев’ятирічну дівчинку по дорозі і навіть не зупинився

Дивом залишилися живими жінка та її дев’ятирічна онучка, які потрапили під колеса автомобілю Wolksvagen під керуванням 36-річного мешканця Кілії. Чоловік сів за кермо напідпитку і навіть не зреагував, коли тягнув дитину за автівкою. Як повідомляють “Бессарабії INFORM” свідки, це сталося після 12 години по вулиці Дмитрівська.

Зачепивши велосипед, водій збив з нього жінку та її онучку – старша впала і сильно вдарилася головою, а дівчинка зачепилася за автівку, через що її протягнуло по дорозі кількадесят метрів.

Як зазначають свідки, побачивши, що відбувається, водій навіть і не думав зупинятися – він тягнув бідолашну постраждалу, аж доки не почав повертати на вулицю Хлібну – від маневру бідолашна відчепилася сама. Кермувальник не звертав увагу ані на галасуючий натовп (люди повибігали з дворів і збіглися з узбіччя), ані на сигналячих водіїв. Надалі він просто втік з місця події. Зазначимо, з ним в салоні на той момент знаходився товариш.

Свідки події надали постраждалим першу допомогу і викликали “швидку”. Медики госпіталізували їх у лікарню.

Згодом правоохоронці затримали водія та одразу провели тест на алкоголь – він показав значне порушення дозволеної норми.

На щастя, медичний огляд не зафіксував серйозних ушкоджень у постраждалих. Стан їхнього здоров’я задовільний, життю нічого не загрожує. Аби переконатися в цьому ще раз, родичок направили на дослідження головного мозку.

А водію інкримінують порушення правил дорожнього руху, що спровокувало тілесні ушкодження постраждалих. Ситуацію для нього ускладнюють стан алкогольного сп’яніння та втеча з місця ДТП. Автомобіль заарештовано для проведення необхідних експертиз.

Як зазначили очевидці, чоловік дозволяє собі сісти п’яним за кермо, та поводиться агресивно, коли вип’є зайвого.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews