В Одесі з’явиться перший муніципальний паркувальний простір

Заступник Одеського міського голови Сергій Тетюхін розповів про визначення КП «Одестранспарксервіс» оператором майданчиків для платного паркування. «Ще у минулому році було презентовано план розвитку паркувального простору. Ми це зробили і в цій стратегії були зазначені кроки, щоб в Одесі з’явився перший муніципальний паркувальний простір. Сьогодні ми на стадії завершення.

Розробили схеми організації цього паркувального простору; прийняли нові ставки паркувального збору, щоб місто отримувало додаткові кошти; прийняли тариф, який дозволить комунальному підприємству ефективно працювати.

І сьогодні ми передаємо 12 паркувальних майданчиків нашому комунальному підприємству «Одестранспарксервіс», для того щоб вже застосувати цю сучасну модель управління. Залишився один крок - необхідно модернізувати та прийняти нові правила паркування, щоб прибрати деякі неточності, які зараз існують.

Найближчим часом ми вже будемо нарощувати кількість цих майданчиків, у першу чергу в центрі міста. Для того щоб навести лад в цьому питанні», - розповів Сергій Тетюхін.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews