В Одеській області чоловік схопив дерев’яну палицю і нещадно побив нею суперника

Щонайменше 5 років ув’язнення загрожує уродженцю Миколаївщини за те, що проломив череп землякові.

Подія сталася на Одещині. Слідчі поліції повідомили правопорушнику про підозру за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України.

Громадяни віком 19-ти та 27-ми років, які працювали та проживали разом на одному з підприємств в Одеському районі, по дорозі з роботи додому почали з’ясовувати особистісні стосунки. Конфлікт продовжився за місцем мешкання колег і закінчився тим, що молодший за віком чоловік схопив дерев’яну палицю і нещадно побив нею старшого.

Вранці потерпілому стало зле, він сповістив про це рідних, і ті викликали «швидку». Медики ушпиталили молодика з перелом кісток черепа й гематомами та повідомили про нього в поліцію.

«Правоохоронці розшукали зловмисника, встановили повні обставини події і під процесуальним керівництвом Чорноморської окружної прокуратури повідомили йому про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні. Цей злочин передбачений ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років», - зазначив т.в.о. заступника начальника СВ відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 2 Тимур Шах.

На час досудового розслідування підозрюваного помістили під домашній арешт. Триває слідство.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews