Мер Ізмаїла Андрій Абрамченко: Ми зробимо усе заради перемоги над ворогом

Від імені Ізмаїльської міської ради та її виконавчого комітету вітаю Вас з Днем знань і початком нового навчального року. Про це йдеться у привітанні мера Ізмаїла Андрія Абрамченко.

За його словами, сьогодні, в умовах широкомасштабної агресії російської федерації проти України, разом ми робимо все, щоб життя маленьких ізмаїльчан та гостей міста було спокійним і захищеним від бід і негараздів, щоб новий навчальний рік був максимально комфортним та безпечним, робимо усе можливе, щоб небо над нашими дітьми знову стало мирним, щоб кожна дитина була оточена турботою, а кожен новий день був добрим і цікавим.

«Початок нового навчального року відкриває юним ізмаїльчанам дорогу в майбутнє, яке нерозривно пов’язане з рідним містом, рідним краєм, з нашою Батьківщиною.

Ми віримо в те, що кожен з Вас зможе розкрити свої здібності і таланти, втілити мрії в життя.

Адже Ви - наше майбутнє, майбутнє нашої рідної України та нашого рідного Ізмаїла.

Це свято єднає в одну велику родину тих, хто вчить, і тих, хто навчається - першокласників та школярів, студентську молодь, педагогів та батьків.

Саме в День Знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця.

У цей святковий день звертаюся зі словами подяки до всіх працівників освіти за копітку працю, професіоналізм і мудрість, за відданість обраній професії.

Ми зробимо усе заради перемоги над ворогом, щоб наші діти могли вчитися у мирній та незалежній Україні, щоб доля наших дітей була щасливою», - пише мер Ізмаїла у привітанні з нагоди Дня знань.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews