Мер Ізмаїла Андрій Абрамченко: Ми переможемо в цій війні

Згідно Указу Президента України Володимира Зеленського, 29 серпня відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Запеклі бої із російським агресором наприкінці літа 2014 року стали трагічною, але героїчною сторінкою боротьби за Україну. Про це у своєму зверненні до мешканців громади написав мер Ізмаїла Андрій Абрамченко.

«До останнього свого подиху наші Захисники і Захисниці мужньо стояли за кожного з нас – за те, щоб під мирним небом ми могли вчитися, працювати, робити нашу Україну кращою, щоб майбутні покоління мали гідне життя у вільній незалежній країні.

Але тоді війна тільки починалась.

Сьогодні, в умовах широкомасштабної агресії російської федерації проти України, наші воїни ціною власного життя доводять всьому світу: Україна – єдина і неподільна, Україна – сильна і незламна. Ми безмежно вдячні кожному герою, хто наближає день нашої перемоги».

Андрій Абрамченко переконаний, що Україна переможе в цій війні.

«Слава усім, хто захищає нашу державу!

Вічна пам’ять кожному й кожній, хто загинув за Україну», йдеться у зверненні.

В Ізмаїлі 29 серпня, в День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, відбулося урочисте покладання квітів до могил загиблих на Новому кладовищі.

Відеозвіт про цей захід на своєму ютюб каналі оприлюднив мер Ізмаїла Андрій Абрамченко:

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews