Мер Ізмаїла: Разом вистоїмо та переможемо

В Ізмаїлі відзначили кращих працівників торговельної сфери міста. Представникам провідних підприємств та підприємців в урочистій обстановці були вручені грамоти від імені міського голови. Про це повідомлює інформагентство “Бессарабія INFORM”.

Заступник міського голови Катерина Татаринцева у звʼязку з професійним святом вручила грамоти міського голови кращим працівникам торговельної сфери міста Ізмаїл – за сумлінну працю в умовах широкомасштабної воєнної агресії російської федерації проти України, яка забезпечує високий рівень сервісу і великий асортимент якісної продукції, вирішення соціальних питань, збереження робочих місц, а також за вагомий внесок у розвиток торговельної сфери Ізмаїла та внесок у наближення нашої Перемоги.

Грамотами було нагороджено ПП “Таврія Плюс”, ТОВ “АТБ-маркет”, ТОВ “Модерн-рітейл”, ТОВ “Копійка-Центр”, ТОВ “Апетит-I”, ТОВ “Світло здоров’я-2017”, ФОП Карташкін Андрій Леонідович, ФОП Доломанжі Світлана Степанівна та ФОП Наумова Тетяна Михіївна.

Нагадаємо, 31 липня в Україні відзначали День працівників торгівлі. З привітаннями до представників цієї галузі через соцмережі звернувся мер міста Андрій Абрамченко:

“Шановні працівники торговельної сфери міста! Від імені Ізмаїльської міської ради та її виконавчого комітету прийміть щирі вітання з Вашим професійним святом!

В торговій сфері Ізмаїла працюють справжні професіонали свого діла. Навіть у важкі
воєнні часи, в умовах широкомасштабної агресії російської федерації проти України,
своєю кропіткою працею Ви забезпечуєте високий рівень сервісу і великий асортимент
якісної продукції, вирішуєте соціальні питання, зберігаєте робочі місця.

У день Вашого професійного свята від імені нашої громади прийміть щирі слова
вдячності за відповідальне ставлення до своєї справи, за активну участь у житті міста та
країни, за постійний внесок у спільну справу захисту нашої Батьківщини.

Нехай Ваша самовіддана праця приносить лише задоволення, радість та людську вдячність. Міцного здоров’я та віри у перемогу! Разом вистоїмо та переможемо! Слава Україні!” – написав Абрамченко.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews