В Одеській області проводять профілактичні бесіди

Поліцейські спільно з рятувальниками та представниками територіальної оборони провели навчальні тренування для працівників Березівської центральної районної лікарні.

Правоохоронці розповіли як захистити себе та пацієнтів, коли поряд відбуваються бойові дії чи обстріли, що робити при виявленні вибухонебезпечних чи підозрілих предметів, а також нагадали про необхідність сумлінно реагувати на сигнал «Повітряна тривога». Працівники ДСНС торкнулися правил безпечної поведінки на роботі та в побуті і провели практичне тренування з користування вогнегасниками.

«Ми регулярно проводимо такі практичні зайняття та лекції, однак не всі люди прислухаються до вимог та правил. Дехто вважає, що тривоги можна ігнорувати, якщо в населеному пункті не чутно вибухів, але так ви наражаєте себе та рідних на небезпеку адже ворог обстрілює в тому числі і житлові квартали та цивільні об’єкти»,- розповідає інспекторка ювенальної превенції Березівського районного відділу поліції Тетяна Кутішевська.

Правоохоронці закликають: не нехтуйте правилами, почувши сигнал тривоги, щоразу прямуйте до укриття. А якщо такої можливості немає, використовуйте правило двох стін.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews