В Одеській області спростували фейк окупантів

Після оприлюдненої на сайті міністерства обороні росії інформації, про те, що у будівлі Білгород-Дністровської міської спортивної школи розміщуються “бойовики”, а також військова техніка, мер міста Віталій Граждан відвідав стадіон і спростував вигадки ворога.

Як інформує Бесарабія інформ, у мережі зявилося повідомлення міноборони рф, яке вкотре здивувало своєю цинічністю. На думку росіян, військові найманці не знайшли кращого місця для розташування у Білгороді-Дністровському, аніж міський стадіон, де щодня проходять тренування юних спортсменів.

У Білгороді-Дністровському спростували російський фейк про розміщення бойовиків у будівлі міської спортивної школи

Такі вкиди ворога збентежили мешканців міста: більшість з батьків не дозволили своїм дітям відвідувати спортивні секції на стадіоні.

Аби спростувати заяви рф, 25 липня міський голова Білгорода-Дністровського Віталій Граждан особисто побував у будівлі Дитячої юнацької спортивної школи та провів звідти прямий ефір. Під час ефіру мер показав підтрибунні приміщення стадіону, роздягальні і вбиральні – у жодній з кімнат не було навіть натяку на присутність військових.

“Якщо ви потім скажете, що тут були військові, то вашому лицемірству не буде меж. Територія тут вільна, більш того, через появу цієї новини (про розтащування військових – ред.), батьки дітей, які повинні були сьогодня прийти на тренування, не відпустили їх сюди. Дітей немає зараз. Я б теж не відпустив свою дитину”, – звернувся до росіян Віталій Граждан.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews