З початку війни допомогу у одеському гуманітарному центрі допомоги біженцям отримали понад 48 тисяч сімей

Голова Комітету з оборони Великої Британії пан Тобіас Еллвуд та політичний радник уряду Її Величності пан Пітер Уайлдінг відвідали Міський гуманітарний центр допомоги біженцям. Вони відзначили високий рівень організації роботи та подякували усім причетним.

«Тут ми бачимо інший бік війни - людей, які від неї постраждали. Це дуже важливий «меседж» для міжнародного співтовариства, що Україну треба підтримувати, в тому числі - надавати гуманітарну допомогу», сказав пан Еллвуд.

Щоденно Центр обслуговує більше тисячі людей. З початку війни допомогу отримали понад 48 тисяч сімей, - повідомляє мерія Одеси.

«Для наших іноземних партнерів важляє мерія Одеси.ливо, щоб допомога, яку вони надають, розподілялася чесно і справедливо. Відвідуючи наші Центри допомоги, вони мають можливість побачити це на власні очі», сказав в.о. заступника Одеського міського голови Олег Бриндак.

Центр є спільним проектом міської влади та волонтерських організацій. Допомогу надають як міжнародні Фонди та організації, так і небайдужі громадяни України.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews