Міжнародний комітет порятунку відкриє свій офіс в Одесі

Відбулася робоча зустріч заступниці міського голови-директорки Департаменту фінансів Одеської міськради Світлани Бедреги з представниками місії Міжнародного комітету порятунку на чолі з директором місії в Україні Марисею Запаснік.

Міжнародний комітет порятунку надає гуманітарну допомогу населенню в кризових ситуаціях, включаючи збройні конфлікти та стихійні лиха.

В Україні Міжнародний комітет порятунку працює над тим, щоб забезпечити виживання людей, які постраждали від надзвичайної ситуації, а також створити можливості для забезпечення їх безпеки, гідності та розширити можливості.

Як інформує сайт мерії Одеси, Комітет працює над наданням гуманітарної допомоги шляхом розповсюдження готівки та непродовольчих товарів, підтримки системи охорони здоров’я та розширення доступу до неї, а також надання послуг із захисту швидкого реагування.

В Україні комітет працює як з партнерами, так і безпосередньо з постраждалими від конфлікту особами у Львівській, Вінницькій, Полтавській, Дніпропетровській та Запорізькій областях.

Під час зустрічі були обговорені можливі спільні проєкти в Одесі за двома напрямками:
• надання фінансової підтримки внутрішньо переміщеним особам, особам з інвалідністю 1 та 2 груп, багатодітним сім’ям та сім’ям, у яких виховуються діти з інвалідністю;
• підтримка системи охорони здоров’я.

Найближчим часом Міжнародний комітет порятунку відкриє свій офіс в Одесі та розпочне практичну реалізацію зазначених проектів за підтримки Одеської міської ради.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews