В Одесі привітали переможця

Перший заступник голови Одеської облради Олег Радковський та голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький зустрілися з Чемпіоном світу з боксу, майстром спорту міжнародного класу – Юрієм Захарєєвим та його тренером, Заслуженим тренером України з боксу Ігорем Юрескулом.

Юрій Захарєєв став першим боксером в історії, який переміг на Чемпіонаті світу серед молоді та Чемпіонаті світу серед дорослих протягом одного року.

Прес-служба ВО Батьківщина в Одесі інформує, що Олег Радковський привітав Юрія Захарєєва та його тренера Ігоря Юрескула з перемогою та нагородив годинниками від Одеської обласної ради.

«Мені дуже приємно вітати вас з великою перемогою на Чемпіонаті світу з боксу. Вам лише 19 років - а ви уже увійшли до історії світового боксу. Ваш дебютний чемпіонат світу вразив нас всіх! Одеська область та вся Україна пишається вами та вашими спортивними досягненнями. Щиро вітаю вас з перемогою та бажаю великих успіхів в подальшій кар’єрі», - сказав Олег Радковський.

На шляху до бою за золото Чемпіонату світу-2021 з боксу Юрій здобув п'ять перемог, у тому числі над двома екс-чемпіонами світу, а у фіналі Юрій Захарєєв боксував проти досвідченого боксера з Росії - Вадима Мусаєва. Фінальні записки суддів показали одноголосну перемогу Юрія Захарєєва – чотири арбітри віддали йому перемогу з рахунком 30:27, один – 29:28.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews